Dog Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 "Chłodnica ta jest orginalna od Poldka i jest ona z : kanały- aluminium; żeberka- z miedzi; obudowa z czegoś zółtego"...taki opis dostalem od goscia.....czy nada sie wraz z pompka 28W(1200l/h) na schlodzenie cpu, grafy,nb i moze w przyszlosci dysku? Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DetoX Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Na forum bylo o tym wiele razy .. poszukaj sobie .. nie mieszaj rurek aluminiowych , z miedzianym blokiem wodnym .. to tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 grozi korozją Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 "Chłodnica ta jest orginalna od Poldka i jest ona z : kanały- aluminium; żeberka- z miedzi; obudowa z czegoś zółtego"...taki opis dostalem od goscia.....czy nada sie wraz z pompka 28W(1200l/h) na schlodzenie cpu, grafy,nb i moze w przyszlosci dysku? Pozdrawiam. sorki za off topik cuś słaba ta pomka jak na 28 W ja mam 30W i 2500 l/h a co do bloku to woda ci po trochu zzielenieje i blok miedziany bedzie korodował wiem bo sam mam miedz i alu w zestawie (ale już niedługo nagrzew. bedzie miedziana :D:D:D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Dzieki za posty....czyli szukamy dalej chlodnicy:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...