Maniek MTS Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Jak w temacie są chyba wszystkie jakie wyszły na Amige i ciekawe jest to że niektóre są także w formacie avi lub mpeg więc nie posiadając Amigi można je pooglądać. http://ada.planet-d.net/indexdemo.php?year...submitsort.y=21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Bardzo dobra strona, czytelnie, jasno i zrozumiale. Wszystko co trzeba w jednym miejscu. Jeżeli chodzi o mnie to wielkie dzięki za link. Pozdr. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Wszystkie perełki w jednym miejscu. Polecam 9 Fingers, State Of The Art, Technological Death, Desert Dream. Jakie demka działające na A500 z 1mb były waszym zdaniem najlepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 ...i jest hardwired B) super link- dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 ...i jest hardwired B) super link- dziękiW Hardwired w pewnym momencie jest melodyjka z gry Panther na Atari 65 XE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 aż się łezka ciśnie-ściągam wszystko a potem sobie z kumplem zrobimy małe flashback party :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 Dla mnie najbardziej zajefajne jest Mellow chips - Rise :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Tru, tru- to chyba pierwsze demko na amisie składające się w całości z renderowanych w czasie rzeczywistym scenek. Miało klimacik. Właśnie w czasie kiedy powstało to demko (na amiscenie królował wtedy TheBlackLotus- TBL) skończyła się moja "hardware'owa" przygoda z amigą- przesiadłem się na PieCa. Na szczęście jest WinUAE i można "software'owo" cieszyć się posiadaniem amisi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 ciekawe jest to że niektóre są także w formacie avi lub mpeg więc nie posiadając Amigi można je pooglądaćcos malo ich jest... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...