Sauron2002 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam wszystkich. Kupiłem właśnie nowy komputer z procesorem AMD Athlon64 3000 s.754 (2000Mhz), 1 GB DDRam Kingston, Geforce 6600 256 Mb i taką właśnie płytą główną. Jestem bardzo ciekawy waszych opini na jej temat bo nie wiem czy wybrałem dobrze.Kolejne pytanie dotyczy procesora ClawHammer s.754 którego posiadam i interesuje mnie czy jest on podkręcalny czy nie? I na koniec może jakaś opinia na temat mojej karty Graficznej Gigabyte GeForce 6600 256 Mb DDr. Z góry dziękuje z wszystkie odpowiedzi. Hubert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Wiesz odpowiedzi na Twoje pytania znajduja sie juz na forum - uzyj opcji SZUKAJ. Userzy tego forum nie lubia odpowiadac na te same pytania po kilka razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayman Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Chyba foxconn firma ktora produkuje plyty serwerowe dla intela i troche rzeczy dla innych firm,moj asus mial porty usb na dodatkowym sledziu wlasnie od nich, osprzet sieciowy,duza ale jesli chodzi o plyty to mam zle wspomnienia mam foxconna 865pe i celerona d i do podkrecania sie nie nadaje tzlko fsb mozna zmienic .O twojej nic nie wiem bo to malo popularna firma w Polsce moze cos sie zminilo na lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themOn Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 tutaj jest opis twojej płyty: http://www.doomedpc.com/?q=node/43 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...