quard Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam! W związku z tym ze juz dawno nie bylo mnie na tym forum to wypadlem troszke z tematu :oops: i teraz mam problem. Chcialbym kupic sobie plytke i proca 64bit, ale prawie nic o tym nie wiem ( zaraz biore sie za czytanie artów :wink: ) po pierwsze to nie wiem ile to wyjdzie cenowo, a to najwazniejsze. Obecnie mam Epoxa 8rda3+ i A2600+ (powinno byc w podpisie) - mozna by to sprzedac. ale za ile ??? Nio i jaką plyte polecacie i jaki procek? Zalezy mi na dobrej wydajnosci w grafice ( NIE W GRACH ) np. w 3ds max itp. Aktualnie mam DDR400 - wystarczą ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Nie napisałeś jednych z ważniejszych rzeczy, ile masz na to kasy, i jaki masz teraz zasilacz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quard Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) no tak .... zasilacz :) mam szefa 302-df - ogolnie to jest oki... tylko za cholere nie jestem pewny ile to ma W :unsure: chyba 360... jak znajde pudelko albo jak wylacze kompa to zerkne dokladnie... a kasa... im mniej tym lepiej... zalezy tez od tego ile dostane za stara plyte z procem. mysle ze to co dostane plus cos ponad 400-500zl Edytowane 8 Listopada 2005 przez quard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) dostanieś jakieś 350zł do tego 500zł mamy 850zł czyli masz asus a8ne + athlon 3000x z www.apollo.pl Edytowane 8 Listopada 2005 przez bryken Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quard Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) athlon 64 3000 czy moze sempron 3000 ? ... z tego co wiem to athlon64 3000 sam w sobie kosztuje z 850 :blink: update: oki... juz widze ze nie sempron :) a proc kosztuje 400 :) Edytowane 8 Listopada 2005 przez quard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulleto Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 A zdziwisz sie bo mniej :) no chyba ze chcesz box kupic u jakiegos zydka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quard Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) nio.. to mam juz jedną propozycja za ok 880 czyli asus a8ne + A3000 ... czekam na wiecej :) moze cos tanszego, a moze inną plyte... nie wiem jak tam teraz z asusami a jak wyglada sprawa z Epoxami z gniazdem 939 ??? jest cos fajnego? a moze jakis abit? ... i co do tego asusa i a3000 to Ty chyba zerknoles na zlego procka... patrzyles na wersje pod 754 a plyta ma 939 i ja zreszta tez wole 939.. tylko procki na 939 sa drozsze <_< ... taki np 3000 pod 939 to cena 575zl z tym ze to BOX [ a w komputroniku wersja bulk za 589 :huh: ] to wyjdze troszke za drogo .... :cry: update: zapomnialem wczessniej napisac ze port LPT i 2xLAN są prawie konieczne a jakby tak wziąsc DFI LanParty UT NF4 Ultra-D za 530zl i oszczedzic na procku ??? tylko gdzie ja sobie wloze karte na agp :mur: UPDATE 2: Nastąpiła zmiana na lepsze :D Teraz jet taka opcja ze nie sprzedaje starych czesci, a mam na wydanie ok 2000zl :D i chcialbym kupic plyte + proc + gpu. myslalem tez o grafice typowo do zastosowan profesjonalnych ... zna sie ktos na tym ??? Edytowane 8 Listopada 2005 przez quard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 To kup DFI LanParty UT NF3 Ultra-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...