scibi Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 JOŁ!!! Moim dostawcą internetowym jest telewizja kablowa. Dostaje internet jakby przez LAN. Posiadam więc wewnętrzny adres IP. Z tego powodu nie mogę ani porozmawiać na necie przez mic lub video. Nie da się jakoś tego obejść?? Nie można jakoś zmienić z mojego wew IP zeby byl normalnym ogolnodostepnym IP?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 nie wiem czemu nie mozesz...ja uzywam msn i jakos nie mam problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 W ACN jest tak ze wystarczy ze do nich zadzwonisz i juz masz zmienione ip na zewnetrzne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 czasem blokuja takie rzeczy providerzy. U mnie trzeba wystapic o przydzielenie IP zewnetrznego i daja bez pytan. zadzwon, moze jest u Ciebie tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 No spoczko pójde jutro i spytam, JEZU prosze zeby sie zgodzili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Hmm, właśnie tak mnie ostatnio zastanawia, na stałym łączy jeśli się wysyła smsy z bramki, to można ich wysłać tylko kilka i blokada do następnego dnia, czy da się to jakoś obejść??? Chodzi mi o bramke IDEA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 czasem blokuja takie rzeczy providerzy. U mnie trzeba wystapic o przydzielenie IP zewnetrznego i daja bez pytan. zadzwon, moze jest u Ciebie tak samo. taaa i wszystko za darmo daja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 czasem blokuja takie rzeczy providerzy. U mnie trzeba wystapic o przydzielenie IP zewnetrznego i daja bez pytan. zadzwon, moze jest u Ciebie tak samo. taaa i wszystko za darmo daja :wink: i jeszcze miejsce na serwerze na stronke i 2 konta emaliowe. A co k***a myslales? Wszystko mam za free., a raczej wliczone w abonament. Ale abo nie jest wysokie, wiec lajt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Hmm, właśnie tak mnie ostatnio zastanawia, na stałym łączy jeśli się wysyła smsy z bramki, to można ich wysłać tylko kilka i blokada do następnego dnia, czy da się to jakoś obejść??? Chodzi mi o bramke IDEATo wysyłaj z http://www.1rstwap.com/. Możesz założyć tam takie konto, że u osoby która dostanie sms'a wyświetli się numer twojego tel. kom i może ona normalnie dać odpowiedz i ty dostaniesz sms'a na swoją kom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Bardzo ciekawa stronka, nie wiedziałem, że coś takiego istnieje, Wielkie Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Bardzo ciekawa stronka, nie wiedziałem, że coś takiego istnieje, Wielkie Dzięki!Dopiero pare dni temu się dowiedziałem, ale stronka cool 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon_ Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 W mojej (ostatnio bardzo awaryjnej) sieci kablowej zew. IP kosztuje dodatkowe 50 zl miesiecznie ;-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 W mojej (ostatnio bardzo awaryjnej) sieci kablowej zew. IP kosztuje dodatkowe 50 zl miesiecznie ;-( To straszne zdzierstwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...