aBuSaJe Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Wlaczylem kompa i widze ze stracielm kolory :( monitor wyswietla jakos inaczej :/ wylaczylem kompa odlaczylem monitor i pokazywalo sie ogloszenie o tym ze nie ejst podlaczony monitor i ten teks tez byl tak jak by wyblakly :( i teraz powiedzcie mi czyja to wina karty czy monitora ? monitor lg flatron f700B a karta to r9800pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Winne może być złącze w karcie lub w kablu monitora- w trakcie pracy poruszaj nimi delikatnie- może pomoże. Jeśli to nic nie da- być może padły filtry RGB w karcie lub coś z monitorem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Z twojego posta można wywnioskować, że coś jest nie w porządku z monitorem. Edytowane 24 Stycznia 2007 przez Griszman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 raczej z monitorem, bo skoro to jest nawet jak masz odłacony kabel z karty to nie karta ;) // kieedys miałem podony numer- nie wyswietlał mi czerwonych barw, nawet w tym menu jak klikasz przyciski (mam tez flatrona, ale f700P). Poruszanie monitem 90krecenie szturchanie) pomogło. Robiłem to jak był wyłacony. Nie widziałęm tego juz od roku i nie chce tego wiecej widziec, ani wiedziec co to bylo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBuSaJe Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Własnie chyba macie racje że to nie karta :D bo nawet czasami odzyskuje kolory :D kiedyś tak miałem ze starym monitorem :D przez tydzien siedziałem jak lama :D ale potem sie naprawił i już tego nie było :D mam nadzieje ze ten tez sie naprawi i już nie straca kolorow :D bo własnie najgorsze jest to ze nie ma czerwonego :D sproboje pokrecic monitorem, poszurak i kable sprawdzic :D Dziękuje za pomoc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (...) sproboje pokrecic monitorem, poszurak i kable sprawdzic :D Dziękuje za pomoc :DNie zapomnij puknąć go z boku jak stary TV ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aBuSaJe Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Naprawie go tak jak w filmie Armageddon rusek naprawil kompa :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...