.PaVLo. Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) mam takie pytanko czy jest możliwe, aby mój monitor CTX 15" PR 500T, który działał(i działa nadal) świetnie z kartami GF 2mx, Radeon 9800Pro oraz 6800GT (Asus) mógł spowodować uszkodzenie karty graficznej Gigabyte 7800GT która łączy się z z tymze monitorem poprzez przejściówkę DVI ? lub czy istnieje jakiś konflikt między tym 7800GT a płytę DFI Lanparty UT nF4 Ultra - D pytam ponieważ po zamontowaniu wyżej wymienionej karty fabrycznie nowej nie działała, nie czuć było żadnej spalenizny czy dymu z karty, wszystki kable były podpięte prawidłowo, zworki na płycie głównej również prawidłowo powkładane, karte potem sprawdzałem na innej płycie glównej z Taganem 380W i nie działała, pisk i koniec :cry: :cry: :cry: konfiruracja tego zestawu wygląda nastepująco: DFI Lanparty UT nF4 Ultra - D Gigabyte 7800GT 2x512 Twinmos Twister DDR 433 MHz CL2 Zasilacz Chieftec 410W 24pin + dodatkowo linia 12V do tego SB Audigy 2 AverTV Studio 303 Seagate 120 GB SATA Edytowane 8 Listopada 2005 przez .PaVLo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...