Bulleto Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Jeszcze raz przepraszam wszystkich tych, ktorym utrudnilem przez zamieszczenie kolejnego postu o podobnej tematyce w tym dziale. Jeden zostal przeniesiony (moja wina bo nie znalazl sie na poczatku tam gdzie mial sie znalesc) Drugi pisalem juz bardziej swiadomy ;) noo to jush ostatni raz przepraszalem :) Teraz meritum sprawy Przebrenelem przez faze wyboru i z duma pragne zakomunikowac ze wiem co kce :) W tym momencie naturalnie pojawilo sie pytanie gdzie to kupic Zalezy mi zeby calosc kupic w jednym sklepie, moze to byc sklep internetowy, allegro, kontrahent musi tylko dac mi mozliwosc kupna na raty lub leasingowania ( nie wiem ale ksiegowa mi powie ) Mam propozycje, ktora juz padla i jest podobno w trakcie realizacji, (malo czasu mam) zeby zrobic krutką liste godnych polecenia sklepow. Proponuje omowic tutaj Ceny Wybor asorymentu Serwise pogwarancyjny Oraz to jak dobija sie targow z sprzedawcami (zdolnosc negocjacji) Do tej pory wedlug takich kryteriow, zainteresowaly mnie ESC , Znak i Komputronik Zdecydowalbym sie ze wzgledu na przywiazanie na Komputronik ale dociera do mnie coraz wiecej wiadomosci ze obsluga to buce i sa klopoty. I jest najdrozszy chyba z tej calej trojki, mieliscie jakies doswiadczenia z pozostalymi dwoma ? Z gory serdecznie dziekuje za poswiecony temu watkowi czas... - Tutaj sa konfiguracje nad ktorymi sie zastanawialem, i wiem juz co chialbym kupic. Chcetnie dowiedzialbym sie jeszcze czegos od uzytkownikow takowych lub podobnych na co zwrocic uwage - zakladam ze kazdy zna skapiec.pl i tam nie bedziemy porownywac cen a podzielimy sie konkretnymi namiarami sklepow i zwiazanymi z nimi doswiadczeniami Edytowane 8 Listopada 2005 przez Bulleto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Tu masz porównanie cen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...