Zywiol Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Chciałem poruszyć ten temat poniewaz nie znalazłem nigdzie informacji odnośnie ECC. Chciałem zapytać jakie chipsety obsługują pamięci ECC i czy wydajność tych kości jet większa niż zwyczajnych czy jedynie kontrola parzystości bitow daje nam większą niezawodność pracy komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 AMD 8100 http://sklep.benchmark.pl/pelny_16740.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arktos Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Większa niezawodność i nic po za tym,a nawet sa troche mniej wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zywiol Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 No właśnie czytałem że po włączeniu obsługi ECC w biosie wydajnośc spada od 1 do 2%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...