adam16v Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Witam! Pytanie mam jak w temacie. Jaki jest kres możliwości tej płyty głównej ( ta sama co moja w podpisie). Czy pociągnie mi stabilnie fsb 250-260mhz? Pytanie numer dwa: Jak zwiększyć możliwość ustawienia jak najwyższego fsb? Czy schłodzenie chipsetu coś da? na necie czytałem coś o Peltierze na chipsecie. Co o tym sądzicie? A może jakiś Vmod chipsetu dla tej płyty, o ile jest... Pytam w związku z planem wymiany procka na szybszego. pozdro! Edytowane 8 Listopada 2005 przez adam16v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 FSB zdaje się ze 350 ale tego chipset nie wytrzyma nawet jak byś go azotem chłodził a co do 250-260 to daj dobre chłodzenie najlepjej woda razem z prockiem i może będzie działać o ile pamiętam to ta płyta nie ma regulacji napięcia NB nie rob sobie nadziei ten chipset nie jest do podkręcania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...