dyonizoss Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 witam!!! mam nastepujące pytanie. mam zamiar kupić laptopa, który bedzie do zastosowani graficznych. problem polega na tym, ze nie wiem jaki procek wybrać... czy ma być to P 3,2 HT czy np 1.73GHz Pentium M Centrino .? który bedzie lepszy do laptopa?? za odpowiedzi dziękuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itheon Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 zwykły pentium pożera mase pradu wiec jezeli nie masz zamiaru cały czas siedzieć przy gniazdku z prądem to bież mobila który lepszy do laptopa ? pomyślmy pentium 4 konstruowany był z myślom o desktopie a mobile o laptopach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 jeżeli laptop bedzie cały swój żywot spedzał w jednym miejscu, na biurku, to mozesz sie bawić w p4 - bedzesz miał przyjemniejsza prace przy wielu aplikacjach jeśli masz jednak zamiar czasami sie przemieszczac z kompem, pracować na bateriach, cenisz cisze -pM. a jeśli chodzi o wydajność pM ~1,5-1,6 jest praktycznie równie wydajny co p4 3GHz. wiec chyba coś w tym jest ja bym brał pM... nawet niezależnie od zastosowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyonizoss Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 wielkie dzieki chłopaki, mysle, ze mi pomogliście dokonać wyboru :) PoZdRo!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...