adam d. Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Mam pytanko ( nie wiem czy w odpowiedniej "zakładce" na forum je zadaje - Intryguje mnie ten zestaw LOGITECHA TUTAJ KLIKNIJ Moze ktoś z was miał przyjemnośc na nim pracować, grać itp... - jak jest z opóźnieniami mi jak się sprawuje w grach itp... jeśli wiecie coś na temat tego zestawiku więcej to sie podzielcie opiniami z góry dzięki PS. Wizulanie jest bardzo ładny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryl128 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Powiem tak miałem stycznosc z takim sprzętem ale rewelacja oprocz wyglądu nic więcej, czasami sa problemy (chyba w kazdych bezprzewodowkach ) z łącznoscią a co do opoznienia to prawie niezauwazalne. Jak juz chcesz rady to wez kup sobie thebesciacką na kabelek ;) będziesz bardziej zadowolony niz z bezprzewodowek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...