oldskul Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Witam, mam pewien problem. Pracuję przy rozdziałce 1024/768, 85 Hz (monitor Nec Fe770) i zaczyna mnie wnerwiać ostatnio jedna rzecz. Mam wymuszone odświeżanie dla aplikacji (1024/768@85 Hz) i systemie ustawione na 85 Hz. Gdy gram odświeżanie się nie zmnienia rzecz jasna, ale jak wracam do windy to... do jasnej cholery w zakładce sterownika pisze, że mam ustawione 60 Hz, no dobra ale jak włącze menu Osd w monitorze, to wyraźnie jak byk widnieje 85 Hz i tyle Hz mam rzeczywiście. Więc coś jest nie tak... A i jak wchodze czasem do windy to mam 60 Hz odświeżanie i wtedy daje po oczach masakrycznie, no ale jak do jasnej cholery moze mi sie przestawiac na 60 Hz. No i wtedy muszę znowu to gów_no w zakładce przestawić na 85 hz. Załączam screeny: Normalnie mnie szlag trafia jak mam 85 a pisze że 60 Hz. Help me ! Edytowane 8 Listopada 2005 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Uzyj ReForce a nie bedzie ci sie juz nigdy zmienialo. Programik moge ci wyslalc na maila tlko napisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwarucha Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Jeśli nie masz to włacz usługe NVIDIA display driver service. Ja mam w win i w grach zawsze 100Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Dzięki panowie. @Nyny użyłem tego progsa, jest świetny :) Można zamknąć temat. ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...