Paazik Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Mam strone internetowa i chce zrobic by pliki ze strony sciagaly sie z serwa ftp z mojego dysku . Strone robie w dreamweaver 4 i niewiem jak porobic linki do ftp ( mojego dysku ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 <a href="ftp://login:password@adres:port/katalog/plik">link do pliku</a> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 mozesz objasnic te pojecia tj. katalog itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Jak byś miał stronę na apachu nie musiał byś tak kombinować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paazik Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 jakim apathu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Paazik apach to jeden z lepszych serwero pod Linuxa i Winde widze ze malo masz do czynienia z tymi sprawami pewnie masz jakiegos krasnal czy cos :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 http://httpd.apache.org/download.cgi Sory, zawsze piszę apatch z "t" :/ ps.ndx, gdyby miał Krasnala to bymmiał i apacha, ale po co mu było by to pootrzebne?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 przeciez Apache to jest server www pod linuxa , wiec jak mozna pisac w programie do obsugie servers strony , troszku nie kapuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...