Falio Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Prosze o dokładny opis jak sformatowac dyski twarde i ponownie zainstalowac Windows XP Mam Windows XP home pl bez service pack orginał czekam na opis bo jak narazie niewiele moge zrobic na moim komputerze z gory dziekuje i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 1. UStawić w biosie bootowanie z Cd 2. Uruchomic komputer z płyty XP 3. Czytać komunikaty instalatora i wykonywaćpodane przez niego czynnosci. To tyle jesli chodzio instalacjeXP> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 No i jak masz bez sp to po instalacji windowsa doinstalowujesz sp2, następnie dopiero sterowniki i potem defragmantacja i programy, bootvis i to na tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falio Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 potrzebuje dokładny opis krok po kroku chcem sformatowac tylko partycje c z Windowsem XP home a drugom partycje pozostawic i odnowa zainstalowac Windowsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Doklądną instrukcję krok po kroku masz czytając komunkaty instalatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falio Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 a jak sie ustawia botowanie z cd w biosie ?? dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falio Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 to w koncy co to jest za forum na którym zadaje proste i oczywiste pytanie dla wiekszosci uzytkowników a nikt nie potrafi mi na nie dokładnie odpowiedziec jesli jestescie takimi ekspertami to mi napiszcie odpowiedz !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Czytać nie umiesz? Wsadzasz płyte z XP, uruchamiasz z niej komputer, Kilka razy klikasz Enter(raz F8 przy licencji), po drodze z listy wybierasz dysk, na ktorym ma byc zainstalowany, dalej spyta czy sformatowac i w jakim systemie plikow, tu tez sie wybiera z listy, a potem dalej kilka razy enter, wpisac kod, swoje dane, dane admina, konta i po instalacji. Czy jest coś trudnego w czytaniu komunikatów instalatora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Falio napisał(a): to w koncy co to jest za forum na którym zadaje proste i oczywiste pytanie dla wiekszosci uzytkowników a nikt nie potrafi mi na nie dokładnie odpowiedziec jesli jestescie takimi ekspertami to mi napiszcie odpowiedz !!! Po prostu twoje pytanie jest za proste nalezy do typu " to przeciez nalezy wiedziec , jest to takie oczywiste" 1.Ustawic bootowanie z nosnika CD : tuz po wlaczeniu komputera trzymaj lub nacisnij kilka razy przycisk DEL - uruchomi Ci sie Bios płyty głownej w ktorej dokonasz odpowiedniej zmiany ( uwaga nie podales nazwy twojej płyty głownej u Ciebie moze byc inaczej) kursorami przejdz do opcji Advanced BIOS Features nacisnij enter , otworzy sie nowe okno i szukaj First Boot Device i ustaw aby na prawo pojawl sie napis CDROM. Nacisnij F10 komputer sie zapyta czy zachowac zmiany nacisnij Y i enter. 2. Włoz cd z windowsem i jak trzeba uruchom powtornie komputer ( komp pyta sie czy uruchomic system z CD i poprosi o nacisniecie jakiegokolwiek klawisza ) zrob tak 3. Czytaj wyskakujace komunikaty ( mi juz sie nie chce pisac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falio Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 dobra dzienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...