Macio19 Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 To są dane mojej nagrywarki DVD. Ściągnąłem BIOS GSA4163A105 odpowiadający mojej nagrywarce lecz opis tego BIOS'u coś nie zgadza się z opisem mojej nagrywarki - sami porównajcie - może to nie ma znaczenia ale wolałem zapytać! Chodzi o prędkości, chyba zauważycie różnicę ! Oto opis BIOS'u: LG GSA-4163B marka LG model GSA-4163B Prędkość zapisu CDR/CDRW/odczytu 40x24x40 Prędkość odczytu DVD x16 Prędkość zapisu DVD-RAM x5 Prędkość zapisu DVD-R x16 Prędkość zapisu DVD-RW x6 Prędkość zapisu DVD+R x16 Prędkość zapisu DVD+RW x8 Prędkość zapisu DVD+R Double Laye x4 Interfejs Ultra DMA mode 4 Średni czas dostępu - płyta CD 125 ms Średni czas dostępu - płyta DVD 145 ms Bufor 2 MB PS: Jest plik rademe, ale coś nie bardzo go kumam, a więc może jakieś spostrzeżenia wasze dotyczące wgrania nowego biosu? Wiem, że trzeba powyłączać antywirusy, zbędne programy ale co dali :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...