kapulet Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Posiadam 4x512 Elixir PC3200 400 CL3. Chcę w nich zmienic CL3 na CL 2.5. Pytanie: Czy to możliwe tzn czy nie spalę tych kości i czy jak się da to zrobić to tzeba podnieść napiecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Możesz śmiało próbować. Zmiana tego parametru napewno nie jest grożna dla pamięci. Jedynym negatywnym efektem mogą być błędy aplikacji, lub niestabilność systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Nic sie nie zepsuje. Jak cos nie bedzie grac to ustawisz z powrotem 3.0, ale mysle, ze spokojnie beda smigac na 2.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Tak jak poprzednicy powiedzieli nic sie nie spali. Jedynie system moze byc niestabilny :wink: Mozesz smialo sprobowac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapulet Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Posiadam 4x512 Elixir PC3200 400 CL3. Chcę w nich zmienic CL3 na CL 2.5. Pytanie: Czy to możliwe tzn czy nie spalę tych kości i czy jak się da to zrobić to tzeba podnieść napiecie. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Ustawiłem pamięci na CL 2 i resztę też pozmieniałem. Wygląda to tak: CL 2 3-3-3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Możesz sprawdzić teraz Mem Test'em albo Gold Memory czy będzie stabilnie. Jak będzie wszystko w porządku to możesz się zabrać za zmniejszanie pozostałych czasów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...