AeroMikie Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Mam problem ... na Aristo Smart 200 przy pracy widać pulsacje matrycy objawia się to niewielkim migotaniem szczególnie widać to białym tle.. co może być tego przyczyną ? wadliwa matryca.. ? , problemy z zazilaniem sieciowym ?... Dziękuję za pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Yankee Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 to moze byc wadliwe polaczenie... jesli masz go jeszcze na gwarancji to oddaj go jak najszybciej i.... musisz uzbroic sie w cierpliwosc.... ja sam... niestety... nie najlepiej wspominam serwis Aristo ;/ ;/ przez to bardzo jestem przeciwny laptopom Aristo... ale zycze powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cove_16 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 zanim wyślesz go gdziekolwiek sprawdź najpierw ustawienia odświerzania, bo to może być przyczyną pulsacji. Nie zgadzam sie z przedmówcą. Dłuższy czas już używam produktów tej firmy i nic złego o niej powiedzieć nie mogę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AeroMikie Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Serdecznie dziękuję za poradę... co do ustawienia sprawdziłem... obraz pulsje przy 60 Hz jak i przy 75 ...zmiana częstotliwości odświerzania ... zero efektu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Yankee Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 cove 16: chodzilo mi bardziej o serwis, jesli miales z nim cos wspolnego to z laski swojej podaj mi adres firmy w ktorej serwisowales swojego Aristo... bo ja naprawde mialem SPORO problemow pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cove_16 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) no niestety zmuszony byłem skorzystać z usług serwisu przy poprzednik kompie, no i musze stwierdzić, że nie widzę żadnych zastrzeżeń w jego pracy. W 6 dni od wysłania miałem spowrotem mojego notebooka, i złotówki nawet nie zaplaciłem za jakiekolwiek przesyłki. Edytowane 10 Listopada 2005 przez cove_16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...