Giantx Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Cześć. Ostatnio kupiłem oryginalnego antyvira Pande Antyvirus i mam z nim jeden problem. Po instalacji gry Brothers In Arms: Earned In Blood pokazuje że plik EiB.exe jest wirusem i zmienia mu nazwe. Sprawdzałem podejrzany plik innymi antyvirami tj. Kaspersky, Panda online, mks online i nic nie pokazują. Czy wie ktoś jak wyłączyc ze skanowania ten plik lub cały folder gry?? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 przed zakupem antyvira bylo trzeba pierw poczytac forum ktory jest ciekawszy :) a gierka moze nie orginalna i panda sie czepia witaminki. jednak panda jest znana z nieuzasadnionych alertow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hideki_ Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 ja mialem pande tylko raz pare lat temu, bo nie moglem zniesc trucia znajomego, ktory niemal na sile wciskal mi pande. po kilkunastu minutach nerwowki skonczylo sie formatem :/ od tamtej pory panda jest dla mnie gatunkiem wymarlym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...