Snapi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 szukalem na forum pstu na ten temat i niestety nie znalazle... mam nadzieje ze ktos mi pomoze... a wiec moj problem jest taki ze posiadam ow karte juz od jakegos czasu i do czasu kiedy zainstalowalem drugiego service pack'a do windowa xp nie mialem zadnych problemow... teraz nie wiem co sie zaczelo dziac... nie dziala mi centralny glosnik i mam problemy z ustawieniem mikrofonu (czytaj: wogole nie moge go ustawic) pomijajac fakt ze wiekszosc efektow (np do zmiany glosu) wogole mi nie dziala... aha i jeszcze jedna sprawa probowalem instalowac sterowniki ze strony creativa (rzekomo update'y do sterownikow) lecz niestety zosatlem oswiecony w ten sposob ze wyskoczyl mi komuniakt ze niestety nie mam tej akrty zainstalowanej w systemie... podobnie jest z instalacja sterownikow beta ktore niedawno sie ukazaly.... bylbym wdzieczny gdyby ktos mi pomogl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Co do instalacji sterow ze strony, to zajrzyj do topicu o Audigy 2 OEM w dziale Inne Komponenty -> Audio (druga strona). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Poczytaj tu link. A wystarczy tylko ściągnąć paczkę o wielkości 300MB;) :D i wszystko działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...