Skocz do zawartości
bozar

[jednostka Centralna] Co Najlepiej Za 1000 Pln?

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

wszystko jak w temacie- mam taki malutki budzet, a chcialbym kompa(j.c.) z 80gb dyskiem, bez napedow. ma sluzyc do surfowania, ogladania filmow, programow muzyczncyh, no i fajnie by bylo czasem w jakas niezbyt wymagajaca gre;)

budzetu niestety nie moge wyzylowac ani o ciut:/ (mam zamiar na allegro cos kupic, ze wzgledu na ceny)

jezli ktos jest w stanie siegnac 'troche dalej' pamiecia i podrzucic mi jakies ciekawe propozycje na zestaw jednostki centralnej, bylbym wdzieczny:)

oczywiscie mysle o jakims podkreceniu

pozder!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

wszystko jak w temacie- mam taki malutki budzet, a chcialbym kompa(j.c.) z 80gb dyskiem, bez napedow. ma sluzyc do surfowania, ogladania filmow, programow muzyczncyh, no i fajnie by bylo czasem w jakas niezbyt wymagajaca gre;)

budzetu niestety nie moge wyzylowac ani o ciut:/ (mam zamiar na allegro cos kupic, ze wzgledu na ceny)

jezli ktos jest w stanie siegnac 'troche dalej' pamiecia i podrzucic mi jakies ciekawe propozycje na zestaw jednostki centralnej, bylbym wdzieczny:)

oczywiscie mysle o jakims podkreceniu

pozder!

za tą kase praktycznie nie złorzysz nowego kompa z obudowa i dyskiem wiec szukaj używanego na Antku xp lub Pentium IV

możesz też troszeczke pokombinowac i niektóre czesci kupic nowe a niektóre używane

wiec tak

nowy semp 2600+ 270zł BOX

nowa Gigabyte K8ns 240zł

uzywane pamiatki 512mb 120zł

uzywana grafa 9550 128/128 150zł

nowy dysk 80Gb seagate 240zł

nowy zasilacz Fortron 350w 50zł

buda 50zł

= 1120zł :(

Edytowane przez andrzejsnk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi