bozar Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 witam, wszystko jak w temacie- mam taki malutki budzet, a chcialbym kompa(j.c.) z 80gb dyskiem, bez napedow. ma sluzyc do surfowania, ogladania filmow, programow muzyczncyh, no i fajnie by bylo czasem w jakas niezbyt wymagajaca gre;) budzetu niestety nie moge wyzylowac ani o ciut:/ (mam zamiar na allegro cos kupic, ze wzgledu na ceny) jezli ktos jest w stanie siegnac 'troche dalej' pamiecia i podrzucic mi jakies ciekawe propozycje na zestaw jednostki centralnej, bylbym wdzieczny:) oczywiscie mysle o jakims podkreceniu pozder! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejSnk Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) witam, wszystko jak w temacie- mam taki malutki budzet, a chcialbym kompa(j.c.) z 80gb dyskiem, bez napedow. ma sluzyc do surfowania, ogladania filmow, programow muzyczncyh, no i fajnie by bylo czasem w jakas niezbyt wymagajaca gre;) budzetu niestety nie moge wyzylowac ani o ciut:/ (mam zamiar na allegro cos kupic, ze wzgledu na ceny) jezli ktos jest w stanie siegnac 'troche dalej' pamiecia i podrzucic mi jakies ciekawe propozycje na zestaw jednostki centralnej, bylbym wdzieczny:) oczywiscie mysle o jakims podkreceniu pozder! za tą kase praktycznie nie złorzysz nowego kompa z obudowa i dyskiem wiec szukaj używanego na Antku xp lub Pentium IV możesz też troszeczke pokombinowac i niektóre czesci kupic nowe a niektóre używane wiec tak nowy semp 2600+ 270zł BOX nowa Gigabyte K8ns 240zł uzywane pamiatki 512mb 120zł uzywana grafa 9550 128/128 150zł nowy dysk 80Gb seagate 240zł nowy zasilacz Fortron 350w 50zł buda 50zł = 1120zł :( Edytowane 9 Listopada 2005 przez andrzejsnk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Sempron 2500+ BOX Socket 754 64bit Gigabyte GA-K8U Uli1689 s.754 SA DDRAM 512MB 3200 PC400 Samsung 80GB 8MB SP0812N 860zł Delta 45zł to jest 905zł więc albo jakaś grafa pokorju gf3 albo dozbierać do lepszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...