treter69 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Mam prosbe,, doradzcie mi co kupic: AC Freezer 64 czy Zalmana CNPS7000B-Cu co jest wydajniejsze pod platforme 939?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja bym bral Arctica. Nie dosc, ze duzo tanszy, to czytalem, ze naprawde rewelacyjni chlodzi i jest cichy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Na dniach bede zmienial platforme z Socket A na Socket 939 ( Athlon 3000+) i jesli chodzi o chlodzenie to nawet nie biore niczego innego pod uwage jak tylko Freezer 64 =] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Zalman powinien być lepszy, ale chyba ze 2 razy droższy i możliwe, że głośniejszy... (na pełnych obrotach) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjek Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 hmmm... moim zdaniem z tych co podales to ACF64 lub jesli masz troszke wiecej kasy to ACF64 PRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...