Kwiecień Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Za jakąś godzinę muszę wysłać staruszkowi maila z moim zamówieniem, a więc chce się was doradzić czy dobrze wybrałem. Ostatnimi czasy byłem troszkę upierdliwy :oops: , no ale coś wkońcu musiałem wybrać. Wybór padł na: P4 2.4 400Mhz 185$ 2x256DDR3500 Geil 200$ Asus P4PE 118$ Obudowa z 460W zasilaczem :twisted: 70$ Proszę o wypowiedzi na temat tego sprzętu. Może coś powinienem zmienić? Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Tylko niestety nie wiem jakiej firmy jest zasiłka w tej obudowie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Bierz ten sprzet w ciemno...... :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 A tego p4 nie lepiej na magistrali 533MHz ? Cena podobna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 A słyszał ktoś coś o tych pamięciach Geil'a? Za tą samą cenę moge mieć 2x512DDR2700 Samsung. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Iwill wypuszcza płytę na SIS655!!!! A ja jush muszę sprzęt brać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 geile sa dobre !!!! i wydajne !! a co do plyty to ja na twojim miejscu bym kupil cos na SIS 648... MAM taka i widze ze moge pamieci puscic przy FSB 140 nawet na 560MHz !!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 A tego p4 nie lepiej na magistrali 533MHz ? Cena podobna... Ale z podkręcaniem gorzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Dobra, dzięki za podpowiedzi. Wezmę wszystko co w/w poza pamięciami które zmienie na 2x512DDR333 Samsunga, powinno wystarczyć chociaż do końca roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Dobra, dzięki za podpowiedzi. Wezmę wszystko co w/w poza pamięciami które zmienie na 2x512DDR333 Samsunga, powinno wystarczyć chociaż do końca roku :) I dobrze zrobiłeś że zmieniłeś na te pamięci, napewno nie będziesz żałować :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Czyli rozumiem że za cene 200$ (czyli okolo 800zl) bedziesz miec 2x 512DDR 333 Samsung?? WOW!!! Weź sprowadź sobie ze trzy takie kopstki, please!!! Kupiłbym jedna, bardzo prosze, tak by mi zależało. Napisz coś, prosze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rusio Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Tez bym chcial miec kogos w USA zeby mi taki sprzet przysylal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 przeprowadzi csie do usa i z tamtąd prowadzic sklep internetowy dla Polski ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 No niestety jush wszystko wysłane do polski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...