HaTeKa Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) a co sadzicie o mniej znanych myszkach? np ja chce kupic z allegroMYSZKE SPIFFY. niby bezprzewodowa. niby optyczne. niby 800 dpi. ale nie wiem czy jest jakies ryzyko tak jak moze istniec ryzyko w RAM'ach, zasilaczach itp noname'ow. czy ktos sie orientuje? do mnie przemawia tez to ze ma ciekawy wyglad i mala cene. ogolnie to bede wykozystywal ja do codziennego uzytku. nie jestem maniakalnym graczem, ale lubie sobie jak juz cos w cos pograc :)) a moze inna myszke za ta cene(z allegro)? poradzicie? Edytowane 9 Listopada 2005 przez HaTeKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ja to bym tego badziewia sie wogole nie dotykał zainwestuj w cos innego moze jakis starszy model logiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 nie warto.. lepiej kup opto swop 80 za 40 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaTeKa Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) no to mnie zaklopotaliscie! juz normalnie mialem brac tamta myszke! a ta opto swop czym sie rozni ze jest o tyle lepsza? (czy moze mnie sciemniacie?) fajna to ona faktycznie i jest, ale ja wolalbym raczej optyczna bezprzewodowa na radio (ir odpada) najlepiej tez na aku z ladowarka. hmm... inne propozycje? (tylko nie mowcie ze wybredny jestem :)) a co powiecie o tych: Creative Medion czy moze inne? hmmm... naprawde ten SPIFFY odpada? Edytowane 9 Listopada 2005 przez HaTeKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Z optycznych bezprzewodowych IMO tylko G7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaTeKa Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) A co byscie powiedzieli na: MT 1022 ??? czy moze lepiej: Creative? Edytowane 9 Listopada 2005 przez HaTeKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Z optycznych bezprzewodowych IMO tylko G7 Mysle ze mu nie chodzi o mysz za 350zl :lol2: (sadzac po modelu jaki podal). Ja ci tylko radze trzymac sie z daleka od takich wynalazkow, jezeli cenisz sobie jakosc wykonania, niezawodnosc i ogolnie zadowolenie po zakupie. Wg mnie najgorsza mysz bezprzewodowa jaka warto brac to logitech mx700, ewentualnie jakies microsofty wireless intelii explorer (ale zadne z nich do grania na pwoaznie sie nie nadaja [ale tez pewnie nie o to ci chodzi]). A jak ma byc tanio i jakosciowo na poziomie to lepiej brac kabeli tam juz spory wybor jest w logitechach i microsoftach np. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...