sebamart Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam Przepraszam za banalne pytania... ale nigdy tego nie robiłem i nie wiem co i jak. Otóż chodzi mi o tożże złożyłem kompa z nowych części i nie wiem co dalej.... czy najpierw instalka windowsa offica czy sterowniki na podzespoły.... pomocy. Kiedyś musi być ten pierwszy raz.... jakoś do tej pory tego nie robiłem i nie wiem. Jakby ktoś mógł mi napisać krótką instrukcję to będę wdzięczy, dodam że mam do dyspozycji win XP Profesional i Home edytion 2002 oraz Office Small busines 2003. ozdr i czekam na info- dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Na początek poustawiaj wszystko w biosie, potem XP, SP2, sterowniki mobo i inne. Następnie instalujesz potrzebne Ci programy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 najpierw wejdź do biosa, i wybierz opcje żeby wszystko ustawił na default settings, potem ustaw sobie date i godzine. jeśli masz nowy dysk twardy, to bedziesz musiał na nim pozakładać partycje, bez tego system ci sie nie zainstaluje. w instalatorze widny xp bedziesz miał menadżera zakładania partycji, jeśli masz system po polsku powinieneś sobie poradzić. najlepiej zrób więcej niz jedną partycje, lepiej 2, nawet 3. No i potem to samo co już napisał Ispider :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
air_jordan_show Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 zainstaluj najpierw offica a potem windowsa :-) hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Na początek poustawiaj wszystko w biosie, potem XP, SP2, sterowniki mobo i inne. Następnie instalujesz potrzebne Ci programy. Nie radze oistalowac SP2,ale jak kto woli. zainstaluj najpierw offica a potem windowsa :-) hehehe ;) oj nie dabijaj sie z chłopaka, tez kiedys nie wiedziałes :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...