Lumperator Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Mam pewien problem z nawigacją po oknach explorera. Sprawa była już poruszana przez Thorgala w lutym tego roku. Niestety w tamtym (jedynym z resztą) topicu nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Sprawa wygląda następujaco: Zainstalowałem XP i zaczęłem grzebać w ikonach folderów (opcje folderów...). Zmieniłem wygląd domyślengo zółtego folderu. Niestety tak namieszałem, że teraz nie chce mi poprawnie pracować explorer. Zamiast otwierać okna w jednym oknie, to kolejne okienka otwiera oddzielnie (wchodząc w nowe okno, cofając się, idąc do góry... itd). Co zrobić (oby nie format :((( ), żeby explorer zaczął pracować po ludzku ?? Bardzo proszę o pomoc! Lumperator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Snape Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 To nie problem, robisz tak: 1. Wchodzisz w Mój Komputer, klikasz na Narzędzia a potem Opcje Folderów 2. W zakładce ogólne zaznacz po środku Otwórz foldery w tym samym oknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...