pok Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Jakie sa wasze opinie na temat tych telefonów? Czy mpx200 na prawde tak często sie wiesza?Chce kupić któryś z tych telefonow i nie wiem nic na temat tych telefonów. Co sadzicie o tym http://allegro.pl/show_item.php?item=71608774 Edytowane 9 Listopada 2005 przez pok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 MPX200 dziala na Windows Mobile wiec to juz o czyms swiadczy. Generalnie daje ci tez nieco wieksze mozliwosci zabawy, wieksza ilosc oprogramowania itp. Z v980 nie mialem stycznosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pok Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Znając windowsy pewnie to nie przesada co piszą że sie często zawiesza:) Wiem ze w v980 można dokupić pamięć. Czy jest taka mozliwość w mpx200? Jeżeli tak to jakiego rodzaju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Znając windowsy pewnie to nie przesada co piszą że sie często zawiesza:) Wiem ze w v980 można dokupić pamięć. Czy jest taka mozliwość w mpx200? Jeżeli tak to jakiego rodzaju? do mpx200 podchodza karty sd i mmc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) @pok Jak nawrzucasz multum różnych bajerów to pewnie, że się wiesza, ale jeśli ktoś używa tego smartphone'a z głową to nie będzie się zawieszał częściej niż cała reszta telefonów dostępnych na rynku. Edytowane 10 Listopada 2005 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...