Skocz do zawartości
Nocny koszmar

Palit Geforce 6200 256 Bit 256 Mb Ddr2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich :) jestem tu pierwszy raz i postanowiłem zasięgnąć tematu na temat karty graficznej co sie zwie PALIT GEFORCE 6200 256 BIT 256 MB DDR2 450/750 BOX. Chciałbym sie dowiedzieć co nieco o tej karcie czy jest warto dać za nią 240 złociszy, czy da się odblokować na niej 8 potoków itp ? Piszą że stabilnie śmiga 450/750 ale czy to na tym firmowym radiatorku czy trzeba dać jej lepszy ? Ile można tak średnio ją podkręcić jak sie da jej lepszy wiatraczek ? Wyczytałem że karta jest w pełni programowalna czy to prawda czy też ściema sprzedawcy a jeśli tak to co można w niej ulepszyć ? Nie będę ściemniał, nie mam kasy :lol: a moja stara RIVA TNT2 64 ledwo ciągnie i nowe gierki mi nie chodzą więc czy warto kupić ten model ? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak juz chcesz 6200 to kup winfasta. Ta firma ktora podales to jest szit. A wogole to ja bym proponowal Radeona 9550 poniewaz wyselekcjowane karty z tej seri dzialaja prwie jak 9600xt. ALLEGRO - tu jest linak z taka karto na allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jednak ta karta to badziewie i nie warta kupienia ? :huh: Zwróciłem na nią uwagę bo cena jest niezła, zastąpiła by obecną starą karte i pograło by się w nowsze gry. Poza tym widać że ludziska się nią bardzo interesują bo gościu ma sporo zamówień więc sądziłem że to dobra karta jak za 238 zł. :rolleyes:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71076583

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jednak ta karta to badziewie i nie warta kupienia ? :huh: Zwróciłem na nią uwagę bo cena jest niezła, zastąpiła by obecną starą karte i pograło by się w nowsze gry. Poza tym widać że ludziska się nią bardzo interesują bo gościu ma sporo zamówień więc sądziłem że to dobra karta jak za 238 zł. :rolleyes:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=71076583

karta nie jest najgorsza (wydajnosć ma jak zwykły radek 9550. Jedynie co jest tandetne to ta firma :( jeśli faktycznie jesty możlwość takiego oc to bym brał tego 6200

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi