lian-li Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Witam Dość długo szperałam po internecie i nic nie znalazłam na temat porównania pamięci Geil. Dokładnie chodzi mi o to jakie kupić - Geil Ultra-X 2x512MB czy Geil One W 2x512MB. Czy tak naprawde warto wydać więcej pieniędzy i brać One W. Czy to tylko zabieg marketingowy i Ultra-X w zupełności starczą. Chce puścić ram na około 500MHz przy jak najniższych timingach Będę bardzo zobowiazana za pomoc :) Edytowane 9 Listopada 2005 przez lian-li Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 teaortycznie sa na tych samych kosciach wiec odpowiec prosta, ale chyba oneW sa na bh-5, a ultraxy na bh-5utt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> ultra-x a za oszczędzoną kase wydac na fryzjera :D [ciach!]a napisalem ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> cos sie zepsulo ze slownikiem na tliku :P Edytowane 9 Listopada 2005 przez RepsOn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) przeciez nie produkuja juz bh5utt to jak moga byc nowe pamieci na m bh5?? wedlug mnie to sa jakies bh5utt tylko nowa nazwa marketingowa geil one i za to wolaja kase bo pisza na czym sa pamieci czy tccd czy winbond. lepiej kupic tansze pamieci. 250mhz dla bh5 to nie problem:) Edytowane 9 Listopada 2005 przez Pixelik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 wiem zenie produkuja ale one w podebno tez juz nie robia, wiec moze dlatego. w kaazfym razie onew juz nie ma w hurtowniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Nie ma juz zwyklych bh-5, ale sa bh-5 utt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomRaven Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Geil One W są już dostępne. Była w zeszłym tygodniu nowa dostawa w eXtremeMem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 Ja mam ultra-x na tccd i niestety troche nie lubią cl 2,5 :/. A co do głównego pytania to nie warto przepłacać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ja mam ultra-x na tccd i niestety troche nie lubią cl 2,5 :/. A co do głównego pytania to nie warto przepłacać odkopane? hmmm... po co.... a autor topicu raczej myslałał o nowych seriach Ultraxów na winbondach, wiec tccdmu nie robia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...