lukasz.m Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Mam p4 2,6 @2,9 box mam zamiar wymienić na http://proline.pl/shop.php?prodid=41435f465245455a45525f34 Jak bym wymienił na ten wiatrak to bym procesor więcej podkręcił ??????? aha a średnia temperatura procesora to 25s . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) procek to prescott czy northwood?? jak northwood to nie sadze ze wiecej podkrecisz moze z napieciem bedziesz mogl wyjsc wyzej ale powinno byc ciszej Edytowane 9 Listopada 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz.m Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Nie wyciągnie????????/ patrz u gościa ile wyciągnął Pentium IV Northwood 2.6@3.2 (250x13) + Arctic-Cooling Freezer 4 Tak przeczytałem w jego profilu a ja mam zamiar kupić taki sam cooler ???????// Mam taki sam procek i rdzeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 nie da ci to duzo to na ile sie proc kreci zalezy bardziej od konkretnej sztuki niz od chlodzenia otwoz obudowe wyziebpokuj go gdziez 10 - 15*C ustaw jakis wiatrak zeby wial na plyte glowna w okolicach procesora ( tak zeby byla intensywna wymiana powietrza w okolichach radiatora) i zobacz ile ci sie wtedy podkreci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...