CrazyJohn Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam, na pewno gdzies bylo, ale nie moge znalezc. Ani tutaj, ani w googlach... Denerwuje mnie, ze sterownik mi mowi o ile moge o/c moja karte... I na jakiej podstawie on to robi? Rozumiem, ze karte podkreca sie az bedzie niestabilna I/LUB beda arty... Wiec z jakiej paki sterownik mi dyktuje ustawienia? Czy da sie to obejsc jakos?... Poki co to mam loterie, przedwczoraj max na mem to 800, dzisiaj juz 815... heh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 kręć pstripem a pózniej wgraj biosa z wiekszymi zegarami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Podobno mozna to gdzies w RTunerze wyalczyc?... Biosu chyba nie oplaca sie wgrywac, PO CO? Ew jak bede zmienial V to sie zastanowie, ale do tego jeszcze daleko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 wgrywasz bios z wyższymi zegarami , nic nie pisałem o voltach , a co do rivy to power user-nvidia over-disable internal clock test zmieniasz wartość na 1 zapali sie żarówka i tyle blokada zdjęta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Dzieki! Volty byly przy okazji. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...