gkska Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Ta płyta dobrze działa z sempronami na 939? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Witam mam zamiar kupic DFI nF4 INFINITY i do tego semprona 3000+ czy ktos sprawdzal czy normalnie ten procek chodzi na tym mobo. Czy ktos nie mial z tym mobo zadnych problemow z pamieciami?? A i ostatnie pytanie do tych co maja te mobo czy macie zasilacze z koncowka 20 pinowa i wsadzilisice do tej 24 pinowej bo ja mam taka i nie wiem czy kupowac przejsciowke. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Witam mam zamiar kupic DFI nF4 INFINITY i do tego semprona 3000+ czy ktos sprawdzal czy normalnie ten procek chodzi na tym mobo. Czy ktos nie mial z tym mobo zadnych problemow z pamieciami?? A i ostatnie pytanie do tych co maja te mobo czy macie zasilacze z koncowka 20 pinowa i wsadzilisice do tej 24 pinowej bo ja mam taka i nie wiem czy kupowac przejsciowke. Pozdro. tak działa bez problemów przejściówki nie kupuj bo nie ma po co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasek Opublikowano 24 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2005 Powiem tak Kompa opartego na sempron 3000+ i dfi infinity zlozylem doslownie przed paroma godzinami i wszystko jest ok Narazie nic nie krecilem(swięta) wiec nie moge powiedziec jak sie sprawuje w stresie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 To oswieccie mnia jak wsadzic ta wtyczke 20 pinowa w 24 pinowe gniazdo?? najlepiej jakies fotki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 To oswieccie mnia jak wsadzic ta wtyczke 20 pinowa w 24 pinowe gniazdo?? najlepiej jakies fotki :Dnormalnie -> wkładasz i masz - pomyśl - odwrotnie mógłby byc probem 24 w 20 pin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Tylko inaczej ida napieca wiec to nie jest obojetnie gdize ise wsadzi wiec sie pytam tych co juz wsadzili ta wtyczke do takiego gniazdka konkretnie w jakie miejsca i czy normalnie beidze chodzila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 przejściówki nie kupuj bo nie ma po co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 odwrotnie nie wsadzisz wiec sie nie boj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Wiec wolne maja byc gniazdka o nr. 11, 12 ,23, 24 a czy dobrze bedize chodzil bez tych napiec (3.3V 12V 5V) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 bedzie chodzic. sa to piny dla drugiej lini 12V z zasilacza. wtyczka ma taka konstrukcje, ze zie nie wsadzisz, bez uzycia mlotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Wiec wolne maja byc gniazdka o nr. 11, 12 ,23, 24 a czy dobrze bedize chodzil bez tych napiec (3.3V 12V 5V) wtyczka pasuje tylko w jeden sposób przypatrz sie uważnie na te schematy co wkleiłeś: przecież 24pin to wykapane 20pin + 4 dodatkowe piny służące do lepszego ustabilizowania napięć (12V, 5V, 3,3V i masa) nie ma sensu stosować przejściówki 20-24 bo rozdzielasz te same linie napięć nie wpływając lub ewentualnie pogarszając tylko stabilność a samo założenie ATX 2.0 przewiduje jej zwiększeni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 Tylko teraz jedno wtyczka nie bedzie wcisnieta w ten klips jak sie przypatrzec i jakbymn wsaddzi ze wolne beda 11, 12, 23, 24 to wtyczka niebedzie zapieta i moze sie tak zdazyc ze wypadnie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2005 sam wypadniesz, "zabek" jest wiekszy niz pojedyncza szerokosc. nie sraj zarem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Czy ktos testowal semprona na Dfi nf4 Infinity bo podobna nie chce dzialac na dfi :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Czy ktos testowal semprona na Dfi nf4 Infinity bo podobna nie chce dzialac na dfi :blink: jak już sie tak podniecasz to mógłbyś przeczytać ten wątek albo chociaż tą strone??? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) OMG zeczywicie moj blad sry... :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Puzna pora i troche sie oczy kleja nie to co w lato;] Edytowane 26 Grudnia 2005 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr1nce Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 a co z obsluga zewnetrzynch kart dzwiekowych ? mam audigy2 i nie chcialbym sie z nia rozstawac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Ja Mam pytanie czy ta plyta ma duzo szlabsze mozliwosci O/C niz LanParty!? Bo w najblszym czasie bede stal przed dylematem Infinity,sempron 3000 64 Venice,GF6800Gt Lub LanParty,Athlon 3000 64 Venice,GF6800GS i niewiem co wybrac zalezy mi na jak najlepszym O/C!! Rozwicie moje watpliwosci!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 a czy tak trudno poszukac tu masz opis tej plyty http://egielda.com.pl/?str=art&id=521-5 jezeli chcesz puscic proca na 9x300 czy jakos tak to napewno nie oplaca sie brac lanparty bo to jest jak dla mnie wyrzucanie kasy w bloto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Dzieki za linka!! nie trudno poszukac ale mi zalezalo na opini posiadaczy tej plyty!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 wez sempa, LP i GS. bedzie to niezly cenowo zestawik a wydajnosc tez bedzie git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Dobra jak wezme sempa i LanParty.Ale sa jakies klopoty z ta plyta i tym porckiem! Podobno ty cos wiesz wiecej!! @Niemic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 look w mojego siga :P dzisiaj wrzuce wyniki z pojedynczego GS'a bo mam go przed soba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 juz zobaczylem!! a w ktorym topicu umiescisz te wyniki?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 juz zobaczylem!! a w ktorym topicu umiescisz te wyniki?! w dziale NVIDIA jest temat o 6800GS i o wynikach tych kart -> poszukaj. Ja dziś pewnie tez wrzuce coś tam (mam teraz 2sztuki - moja i brata) -> semp 2500MHz + 500/1260 a jutro opteron 2600/2700Mhz + GS (?/? - nie miałem czasu potestować drugiej sztuki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 taktowania stockowe czyli 425/1000 http://service.futuremark.com/compare?2k1=8840789 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Własnie dostame sempka 3000+ i DFI nf4 INFINITY :D patrzac w ksiazce zobaczylem ze minimum to zasilacz 400W :blink: czy moj fortron z podpisu pociagnie to mobo i do tego w przyszlosci np 6600gt/x800gt?? A i nie wiem jak sie ekreci bo dopiero jutro bede mial chlodzoenie i tridenta :mur: wiec nawet nie wiem czy dzial;] a i rzeczywisice wtyczka od zasilacza wchodzi tylko w jeden sposob;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 fortron da rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Własnie dostame sempka 3000+ i DFI nf4 INFINITY :D patrzac w ksiazce zobaczylem ze minimum to zasilacz 400W :blink: czy moj fortron z podpisu pociagnie to mobo i do tego w przyszlosci np 6600gt/x800gt?? A i nie wiem jak sie ekreci bo dopiero jutro bede mial chlodzoenie i tridenta :mur: wiec nawet nie wiem czy dzial;] a i rzeczywisice wtyczka od zasilacza wchodzi tylko w jeden sposob;] spokojnie taki Fortron to bardzo mocna zasiłka ciągnął ponoć A64@3GHz i 7800GT :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...