andixad Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 CZym <_< przykleic mate wygłuszająca (pianka polipropylenowa) do scian obudowy kompa? tasma dwustronna? kropelka? :blink: .... jak ktos z was ma jakies madre propozycje ... niech napisze . zgory dzieki B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RONIN3579 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 NIE TYLKO NIE KROPELKA!!!(jak ja kropłem na taka mate to zaczeła sie dymić i stwardła na amen) Najlepiej cienka taśma dwustronna ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Też kiedyś miałem i na taśmę dwustronną najlepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andixad Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Też kiedyś miałem i na taśmę dwustronną najlepiej Wiec raczej najlepsza bylaby tasma dwustronna, chociaz nie wiem czy poliuretan ne byl by dobry??? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba_8 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 nie, bo też rozpuści. Żywica epoksydowa. Nie kleje dwuskładnikowe, ale goła żywica. Taśma to dobry pomysł, ale jest opcja, że klej przestanie trzymać. Ale zawsze wtedy pozostaje wymiana tasmy na nową. Są specjalne kleje do pianek, jeśli chcesz zachować elastyczność spoiny... w Wawie na pl. Starynkiewicza jest sklep, miła pani odpowie na Twoje pytania i sprzeda Ci, co trzeba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 zapraszam do dyskusji tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=150594&st=30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...