Testus Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Mam mały problem z Pentagramem QVC-120 Cu. Jako że moja płyta główna (ASROCK 939Dual) nie ma w standardzie backplate'a (problem z montażem TT BigTyphoon) postanowiłem zakupić chłodzenie Pentagrama. Z montażem nie było problemów, z wydajnoscią także Niestety wentylator pomimo zmniejszonych na minimum obrotów wydaje basowy pomruk Nie ukrywam, że bardzo mnie to meczy. U kumpla na tym samym sprzęcie tego nie ma :( Co może być nie tak ? Za mocno dokreciłem radiator czy wiatrak jest uszkodzony ? Moze macie jakieś pomysły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (kolejny trefny model) Łożysko siedzi w wentylku. Oddaj na gware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Pisz do serwisu. Gwarancja jest door to door, wiec nie ma problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testus Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Pisz do serwisu. Gwarancja jest door to door, wiec nie ma problemu. No szlag mnie trafi :mur: Znowu kilka dni bez kompa Wiecie ile czasu trwa realizacja naprawy serwisowej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 21 Dni roboczych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...