Pietrekth7 Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Mam problem ze ScanDyskiem , np.po restarcie nie uruchamia sie nawet jak wyloncze kompa z listwy i go ponownie uruchomie i tak nie włonczy sie automatycznie.Nie moge sobie z tym problemem poradzic a format tez nic nie dal. POMOCY !!!! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Gdzie na sprzecie z takimi rzaczami! na soft! a poza tym to nic nie rozumiem z tego bełkotu! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 to masz porostu wylaczona opcje robienia scandisk po blednym wylaczeniu kokputera , a z drugiej zstrony co cie to boli przecierzj masz jeszcze lepiej bo nie musisz naciskac ENTER gdy sie scandsik robi, bo go nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 btw, scandisk sie wlacza jak jest cos nie tak. jak jest wszystko w porzadku (komputer byl dobrze zamkniety) to sie nie wlaczy sam, chyba ze dasz do autoexecu, czy gdzies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 to masz porostu wylaczona opcje robienia scandisk po blednym wylaczeniu kokputera , a z drugiej zstrony co cie to boli przecierzj masz jeszcze lepiej bo nie musisz naciskac ENTER gdy sie scandsik robi, bo go nie ma :Ddobrze powiedziane....ile to razy sie wqrw.... jak mi sie komp aopala a tam idzie ten paseczek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 no właśnie Piotrus po co ci to ?? kml. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Masz wyłączone w3 opcjach włączanie scandisku Zczaj sobie program typu Tweakall i tam są takie opcje. Pod winem też widziałem ale już nie pamiętam gdzie. A właściwie to nawet lepiej bo nie musisz tracić czasu na scana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 tak mi sie wydaje ze program tweak xp tez ma taka opcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...