Raf.fal Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Mam problem z Kazza Lite Revol. 2.6 nie chce sie polaczyc. :mur: :mur: Mam Win XP Pro Service Pack 2 , Zone Alarm , i AntiVirenKit Pro zainstalowane. Jesli ktos wie jak to skonfigurowac zeby Kazaa mogla sei polaczyc i sciagac pliki to z góry dzieki za info Pozdrawiam wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf.fal Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Czekam i nikt sei nie odzywa :( :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: A kawalków nadal nie moge sciagac :mur: Pomózcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Bo Kazaa ssie. W tym momencie żadna Kazaa nie chodzi jak należy - chyba, że tylko zwykła - ale ona instaluje masę śmieci. Kazaa Lite / rewolucja / ressurection - nie działa juz w ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaln007 Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 A poza tym to kazza to przezytek, teraz sa fajniejsze i lepsze programy takie jak np. DC++, bearshare,albo e-mule Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf.fal Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 (edytowane) smieszna sprawa Zainstalowalem Kazza Lite v 2.7 łaczy sie bez problemu wyszukuje kawalki szybko i sprawnie ale jak sciągam to nic nie widac w oknie traffic chociaz kawalki sie sciągają :lol2: :mur: Czy mozna ustawic zeby w oknie traffic bylo widac co i jak sie ściaga A jeszcze ciekawsze jest to ze widac jak ktoś ode mnie ściaga pliki (upload) a nic nie widac jak ja ściagam (download) Pozdro Edytowane 11 Listopada 2005 przez Raf.fal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...