_nc_ Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam. Czy te napięcia , temp , itp na podstawie programu everest są dobre czy cos moze sie grzeeje lub zasilacz za małe napiecia daje bądz za duze ? ogólnie czy wszystko jest w porządku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Napięcia mieży się miernikiem nie programami ................. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 a jak temp procka ? dobra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 1. Nie wiemy jaki procesor 2. Jakie chłodzenie 3. Jaki zasilacz ? COKOLWIEK napisz więcej. A napięcia mierzymy miernikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAD-MAN Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 No właśnie :) nic nie wiemy w zasadzie :) poza tym że domyślać się można iż posiadasz Athlona ;) sądząć po serii płyty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Napięcia 5V i 3,3 są niezgodne z normą -> potwierdź miernikiem. Co do CPU to jeśli AMD to jak najbardziej OK jeśli intel to tylko ok (wiele zależy od modeli). Rdzeń CPU ma wysokie napięcie (podkręcałeś?). Edytowane 9 Listopada 2005 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyler Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 wszyscy powtarzaja za wielkim GURU Panem B. - "Napięcia mieży się miernikiem nie programami" - haha hah ahaha owce nie potrafia nawet dobrze przepisac Sig'a swojego pasterza Pana B. - zreszta niezly mam ubaw z żarówkowych postów Pana B. ja dla odmiany pomiary napięć robię WOLTOMIERZEM ANALOGOWYM (tylko i wylacznie jest to V-mierz) Pan Kyle jako jedyny sensowną odpowiedz dał. reszta to owieczki B. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ja dla odmiany pomiary napięć robię WOLTOMIERZEM ANALOGOWYM (tylko i wylacznie jest to V-mierz)Jakiej klasy? 5% ? 2,5% ? a może "aż" 1,5%? :lol: Historia techniki jest dobra w muzeum, nie do pomiarów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Brak mi słów. Kolejne "złote myśli". Jeżeli ci się nie podoba sposób, w który jest prowadzony ten dział to po prostu korzystaj z porad na innym forum. W ten sposób okazujesz tylko brak szacunku, dla ludzi, którzy chcieli by ci pomóc w dobrej wierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyler Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Jakiej klasy? 5% ? 2,5% ? a może "aż" 1,5%? :lol: Historia techniki jest dobra w muzeum, nie do pomiarów. 0,1%, pomiarów dokonuję zawsze pow 1/3 podziałki, zapewne lepszej niż Twoj mierniczek "cyfrowy" z dolnej polki. Brak mi słów. Kolejne "złote myśli". Jeżeli ci się nie podoba sposób, w który jest prowadzony ten dział to po prostu korzystaj z porad na innym forum. W ten sposób okazujesz tylko brak szacunku, dla ludzi, którzy chcieli by ci pomóc w dobrej wierze. akurat w tych sprawach pomoc jest mi zbedna, a takie testy niewiarygodne. Edytowane 10 Listopada 2005 przez HardStyler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 sorka ze malo info podalem. To jest ATHLON 1200 nic nie kręcony bo nie chce czegos spalic Chłodzenie to zwykły duzy radiator z wiatrakiem chyba 80x80 ale nie jestem pewny bo nie mierzyłem Zasilacz niestety badziewie CODEGEN 230 W Miernika nie mam więc nie pomierze wartosci :( Mam pytanko. Jesli padnie zasilacz to cos sie jeszcze moze spalic w PC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 HardStyler - za obrażanie uczestników dostajesz 10% + 3 dni ZPP. Następnym razem zastanów się co piszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) i dobrze że dostał warna... pff... co za gościu wracając do sprzętu. Programami się nie sprawdza napięć ale te tutaj nie wyglądają zbyt ładnie....:/ szczegolnie +3 V dam ci mój screen co prawda to tylko program ale zobacz jaka jest różnica LINK!!! EDIT: aha cały czas w tle leci prime 95 od 3 godzin :) więc napięcia i tak mogą być gorsze :) Edytowane 12 Listopada 2005 przez -=drake=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_nc_ Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 dobra mniej wiecej bede mial Z$Z$ to zmienie na fortrona 350 W. Hah po kompletnym wyczyszczeniu wszystkich elementów w kompie m.in. wiatraczka i radiatora na procku temp spadła na nim o 11 stopni :blink: :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...