Skocz do zawartości
_nc_

Czy Te Dane Są Wporządku ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napięcia 5V i 3,3 są niezgodne z normą -> potwierdź miernikiem. Co do CPU to jeśli AMD to jak najbardziej OK jeśli intel to tylko ok (wiele zależy od modeli). Rdzeń CPU ma wysokie napięcie (podkręcałeś?).

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy powtarzaja za wielkim GURU Panem B. - "Napięcia mieży się miernikiem nie programami" - haha hah ahaha owce nie potrafia nawet dobrze przepisac Sig'a swojego pasterza Pana B. - zreszta niezly mam ubaw z żarówkowych postów Pana B.

ja dla odmiany pomiary napięć robię WOLTOMIERZEM ANALOGOWYM (tylko i wylacznie jest to V-mierz)

Pan Kyle jako jedyny sensowną odpowiedz dał.

reszta to owieczki B.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja dla odmiany pomiary napięć robię WOLTOMIERZEM ANALOGOWYM (tylko i wylacznie jest to V-mierz)

Jakiej klasy?

5% ? 2,5% ? a może "aż" 1,5%?

:lol:

Historia techniki jest dobra w muzeum, nie do pomiarów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brak mi słów. Kolejne "złote myśli". Jeżeli ci się nie podoba sposób, w który jest prowadzony ten dział to po prostu korzystaj z porad na innym forum.

W ten sposób okazujesz tylko brak szacunku, dla ludzi, którzy chcieli by ci pomóc w dobrej wierze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiej klasy?

5% ? 2,5% ? a może "aż" 1,5%?

:lol:

Historia techniki jest dobra w muzeum, nie do pomiarów.

0,1%, pomiarów dokonuję zawsze pow 1/3 podziałki,

zapewne lepszej niż Twoj mierniczek "cyfrowy" z dolnej polki.

Brak mi słów. Kolejne "złote myśli". Jeżeli ci się nie podoba sposób, w który jest prowadzony ten dział to po prostu korzystaj z porad na innym forum.

W ten sposób okazujesz tylko brak szacunku, dla ludzi, którzy chcieli by ci pomóc w dobrej wierze.

akurat w tych sprawach pomoc jest mi zbedna, a takie testy niewiarygodne.

Edytowane przez HardStyler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sorka ze malo info podalem.

To jest ATHLON 1200 nic nie kręcony bo nie chce czegos spalic

Chłodzenie to zwykły duzy radiator z wiatrakiem chyba 80x80 ale nie jestem pewny bo nie mierzyłem

Zasilacz niestety badziewie CODEGEN 230 W

Miernika nie mam więc nie pomierze wartosci :(

Mam pytanko. Jesli padnie zasilacz to cos sie jeszcze moze spalic w PC ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i dobrze że dostał warna... pff... co za gościu wracając do sprzętu. Programami się nie sprawdza napięć ale te tutaj nie wyglądają zbyt ładnie....:/ szczegolnie +3 V dam ci mój screen co prawda to tylko program ale zobacz jaka jest różnica LINK!!!

EDIT: aha cały czas w tle leci prime 95 od 3 godzin :) więc napięcia i tak mogą być gorsze :)

Edytowane przez -=drake=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi