arch Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Jak w temacie - szukam karty dzwiekowej do sluchania muzyki i grania przy kompie. Prawdopodobnie kupie Logitech Z-2300, dlatego pisze o karcie do zestawu 2.1. Czasem chce tez cos nagrac, przydalaby sie wiec dobry line-in. Mysle nad Audigy 2 / X-Fi, E-Mu i Maya Audiotrak. Planuje tez zmienic mobo, ale zintegrowany ALC-850 raczej odpada (?). Ktora z kart spelnilaby najlepiej moje oczekiwania? Aha no i jak podlaczyc glosniki, gdy z karty jest po 1 wyjsciu na kanal, jak np. w E-Mu? A moze lepiej podlaczyc do kompa Denona PMA-680R i Wharfeadale 9.1? Pierwotnie mial mi ten sprzet do tego sluzyc, ale to by bylo chyba marnotrawstwo :> Dziekuje za pomoc. EDIT: http://allegro.pl/show_item.php?item=71394999 <= to tez slodko wyglada :D Edytowane 9 Listopada 2005 przez arch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Jak lubisz sobie trochę pograć to A2/X-Fi. A jeżeli chcesz kupić już taką lepszą kartę bo więcej słuchasz muzy niż grasz to lepsze byłoby do niej klasyczne stereo niż komputerowe 2.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) OK postanowilem zaszalec, do kompa pojda: Denon PMA-680R i Wharfedale 9.1. Teraz kwestia karty - Audiotrak Maya 44 MK II czy E-Mu 0404? Edytowane 10 Listopada 2005 przez arch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Mimo pozytywnych opinii użytkowników kart Maya chyba wybrałbym E-MU ze względu na E-DSP, parametry, cena (chyba raczej niezbyt wygórowana jak na swoje możliwości) oraz dołączone oprogramowanie. Nie słyszałem jak grają obie karty więc moją wypowiedź należy traktować z przymrużeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) OK postanowilem zaszalec, do kompa pojda: Denon PMA-680R i Wharfedale 9.1. Teraz kwestia karty - Audiotrak Maya 44 MK II czy E-Mu 0404? Diamondy 9 to dobry wybór, a co do wzmaka to nie wolał byś NAD 320BEE? (nie wiem czy nie droższy) Edytowane 12 Listopada 2005 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canti Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 na emu bedzie lepsza jakosc dzwieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...