Tomachock Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) WITAM, OD PEWNEGO CZASU NIE DZIALA MI PRZEGLONDARKA INTERNETOWA TZN NIE WYSWIETLA MI STRON WWW, NIE WIEM CO MOZE BYC TEGO PRZYCZYNĄ. DZIWNA SPRAWA BO WSZYSTKO CO ZWIAZANE JEST Z INTERNETEM CHODZI MI DOBRZE SYSTEM JEST UTRZYMANY W DOBRYM STANIE ALE MIMO TO PRZEGLONDARKA NIE DZIALA PLEASE POMOCY!! :? :sad: Edytowane 9 Listopada 2005 przez Tomachock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) PO PIERWSZE: WYŁĄCZ CAPSLOCK-A Nikt tu nie jest jasnowidzem, więc napisz jaka przeglądarka - to po drugie. Po trzecie to przeskanuj kompa jakimś antyspy'em i antyvir'em. Edytowane 9 Listopada 2005 przez netes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 moze problem z dns'ami pogrzeb w ustawieniach sieciowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VEDAMGO Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Jak napisal 'radeksz' sprawdz DNS-y, do tego jeszcze proxy, oraz MTU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Polecam lekturke TEGO: * http://forum.purepc.pl/Jak-Skutecznie-odsy...ma-t151728.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomachock Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 WITAM, OD PEWNEGO CZASU NIE DZIALA MI PRZEGLONDARKA INTERNETOWA TZN NIE WYSWIETLA MI STRON WWW, NIE WIEM CO MOZE BYC TEGO PRZYCZYNĄ. DZIWNA SPRAWA BO WSZYSTKO CO ZWIAZANE JEST Z INTERNETEM CHODZI MI DOBRZE SYSTEM JEST UTRZYMANY W DOBRYM STANIE ALE MIMO TO PRZEGLONDARKA NIE DZIALA PLEASE POMOCY!! :? :sad: przeglondarka jest standardowa windosowska.... dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...