durczyn Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Moja konfiguracja sprzętowa jak w sygnaturce, mam problem że jak gram sobie na max detalach (ustawienia gry i w sterach) to mam takie podłoże jak tu na foto: Co może być tego powodem? Edytowane 9 Listopada 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 NFSU2 jest ch***wo zoptymalizowany i potrafi na każdym sprzęcie zwolnić. A jeśli chodzi o jezdnię to trzeba zainstalować patcha NFSUG2V1-1US i będzie ok. Jak chcesz mogę Ci wysłać go mailem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Wyjdź i wejdź ponownie do gry. U mnie gierka działa w 1280x960 na maxa z aax4. Więc x800xt pe sobie radzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Ustaw w driverach poziom szczegółów mipmapy na wysoką jakość. Edytowane 10 Listopada 2005 przez Hammerhead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) napisałem że wszytsko w sterach i grze jest na maxa, jeszcze czekam na łątke na maila :) Łatka doszła, grafika jest w sumie piękna, czekam na most wanted :P Edytowane 10 Listopada 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 texture filtering w grze wlacz i jak kolega powiedzial mipmapy na max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 ej, czytajcie to co wyżej, mówiłem wszystko jest na maxa ustawione, w driverach też, łątka mi pomogła o dziwo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...