raf49 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Witam chodzi mi jaki procek (amdxp) najwyższy pójdzie mi na tej płycie generalnie płyta bardzo stabilna.Ja w tej chwili xp 1600+ mam wykręcony na 1700mgh.Mam dostać w rozliczeniu od kumpla xp2400 i jestem ciekaw czy pójdzie a i mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś zna jakiś nowszy bios do tej płyty znalazłem jakiś w goglach ale jest z 2003 ale chodzi bez zarzutu liczę na waszą pomoc P.S chętnie poczytam jakieś dane oczywiście nie ze strony producenta,oraz opinie tych co się spotkali się z tą płytą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Może to jakiś PCChips? http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Products/...nuID=16&LanID=0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Tez mam ta plyte moze i jest stabilna ale jakos nie zbyt ja lubie, ma strasznie malo opcji w biosie :cry: hmm, kreciles szyna czy mnoznikiem? Bo jesli szyna to jak udalo Ci sie nie usmazyc HDD??? jakos nie widzialem tam opcji zmniejszenia czestotliwosci na PCI. A co do tego proca to raczej powinien odpalic :D . Mam troche problemów z RAM-em w na tej plycie, bo 2 kosci DDR 266 chodza tylko na 216MHz, mial ktos juz takie problemy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...