kozayeaa Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Znalazlem duzo testów ale wszytskie na 160GB i tam wychodziło że najlepsze są Samsungi i WD. Czy tak samo jest z 120GB ?? czy może inaczej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAD-MAN Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Może kiedyś Barracuda od Seagate'a ... ale ja teraz polecam Ci Samsunga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Mozesz mi wytlumaczyc dlaczego chcesz 120 Gb skoro 160 Gb jest o 30 - 40 zl drozszy ale roznica w Gb - tach jest 40 Gb ! Kupuj 160 Gb ! Jesli chodzi o marke polecam Hitachi ( albo Seagata - tylko ze one sa glosne ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAD-MAN Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 [...] ( albo Seagata - tylko ze one sa glosne ). Dlatego też warto sie rozejrzeć za Samsungiem - mało awaryjne i bardzo ładnie pracujące ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja jakos nie moge sie przekonac do Samsunga i dlatego wybralem Hitachi i w sumie jak glowica nie chodzi to jest cichutki, szkoda tylko ze jak zaczyna chodzic to koniec ciszy :( Ale mam nadzieje ze bedzie bezawaryjny na dlugo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAD-MAN Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja jakos nie moge sie przekonac do Samsunga i dlatego wybralem Hitachi i w sumie jak glowica nie chodzi to jest cichutki, szkoda tylko ze jak zaczyna chodzic to koniec ciszy :( Ale mam nadzieje ze bedzie bezawaryjny na dlugo :)No obyś trafił na dobrą serię :) PS. Pracuje w firmie komputerowej ;) to wiem co chodzi ładnie i nie wraca na serwisy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...