Skocz do zawartości
GALTON

Hiper 580watt, Wymiana Na Coś Cichego:>

Rekomendowane odpowiedzi

To wiadomo coś czym będzie różnił się zasilacz z serii P7 od p6?? Są to jakieś skoki technologiczne?? Pytam bo chcę sie zorientować czy jeżeli juz mam 420watt z serii p6 czy będzie mi się opłacało zmienić go/ wymienić na coś z serii P7:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tu dużo gadać:P w głośności wine zwalałem na TOPOWERA a okazuje się ze to wiatraki na procku i NB robiły hałaś okrutny. NB zmieniłem na NIEBIESKIEGO ZALMANA a wiatrak z proca z COOLER MASTERA wydawało mi ise że zmieniam na cichego SILVER STONA:/ niestety on taki nie jest!! Ale co tu duzo pisać gdyby zasilacz miał dopinane kable jak te z serii EZ to byłaby rewelacja!! Nie wiem jak to jest z serią P5 tą z jednym 12cm wiatrakiem pewnie cisza jest jeszcze lepsza, ale tutaj w P6 mimo dwch 80mm!! zasilacz jest naprawdę cichy i raczej nie zalicza sie do grona gorących jest raczej letni!! W porównaniu z HIPEREM (te kabelki to było coś pięknego:P) jest naprawdę cichy!! :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"normalne" okablowanie znacznie łatwiej ułozyc i pochowac w budzie by były kompletnie niewidoczne

grubych kabli w EZ nie upchasz tu i tam

Tak??to co piszesz jest chyba niemożliwe:P bo moja buda ledwo mieści płytę główną:P a co do kabelków to TOPOWER ma ich naprawdę sporo no i jeszcze dochodzą nowe kable od SILVER STONA regulacja obrotów i takie tam!! Co się dało powpychałem pomiędzy CD i DVD romki, ale i tak jest niezły zwój kabelków. Z kabelkami będę kombinował więcej jak tylko zmienię ten beznadziejny wiatrak SILVER STONA:> (może nie do końca beznadziejny:P bo chłodzi fajnie, ale to nie jest 17dB!!) no i jak nazbieram 6 bani to chyba kupię sobie STACKERA ]:->...obecnie mam jakąś TRACERa

Czy ktoś już wie jak wygląda sprawa z tą serią P7 Topowera?? widziałem wczoraj pierwsze fotki ale niestety opisu do 450 nigdzie nie trafiłem, ma jeden wentyl co świadczyć może że będzie dość cichy. Z opisu 600watowego P7 wychodziło że ze względu na duża moc jest głośny...ale ZENFISTA chyba wszyscy już odwiedzili:P

Edytowane przez GALTON

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi