Zenfist Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Jak donoszą wieści, nowe zasilacze Topowera będą u nas w nadchodzącym tygodniu. Wraz z opisami zasilaczy Seasonic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GALTON Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 To wiadomo coś czym będzie różnił się zasilacz z serii P7 od p6?? Są to jakieś skoki technologiczne?? Pytam bo chcę sie zorientować czy jeżeli juz mam 420watt z serii p6 czy będzie mi się opłacało zmienić go/ wymienić na coś z serii P7:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GALTON Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Co tu dużo gadać:P w głośności wine zwalałem na TOPOWERA a okazuje się ze to wiatraki na procku i NB robiły hałaś okrutny. NB zmieniłem na NIEBIESKIEGO ZALMANA a wiatrak z proca z COOLER MASTERA wydawało mi ise że zmieniam na cichego SILVER STONA:/ niestety on taki nie jest!! Ale co tu duzo pisać gdyby zasilacz miał dopinane kable jak te z serii EZ to byłaby rewelacja!! Nie wiem jak to jest z serią P5 tą z jednym 12cm wiatrakiem pewnie cisza jest jeszcze lepsza, ale tutaj w P6 mimo dwch 80mm!! zasilacz jest naprawdę cichy i raczej nie zalicza sie do grona gorących jest raczej letni!! W porównaniu z HIPEREM (te kabelki to było coś pięknego:P) jest naprawdę cichy!! :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 te kabelki to było coś pięknego "normalne" okablowanie znacznie łatwiej ułozyc i pochowac w budzie by były kompletnie niewidoczne grubych kabli w EZ nie upchasz tu i tam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GALTON Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) "normalne" okablowanie znacznie łatwiej ułozyc i pochowac w budzie by były kompletnie niewidoczne grubych kabli w EZ nie upchasz tu i tam Tak??to co piszesz jest chyba niemożliwe:P bo moja buda ledwo mieści płytę główną:P a co do kabelków to TOPOWER ma ich naprawdę sporo no i jeszcze dochodzą nowe kable od SILVER STONA regulacja obrotów i takie tam!! Co się dało powpychałem pomiędzy CD i DVD romki, ale i tak jest niezły zwój kabelków. Z kabelkami będę kombinował więcej jak tylko zmienię ten beznadziejny wiatrak SILVER STONA:> (może nie do końca beznadziejny:P bo chłodzi fajnie, ale to nie jest 17dB!!) no i jak nazbieram 6 bani to chyba kupię sobie STACKERA ]:->...obecnie mam jakąś TRACERa Czy ktoś już wie jak wygląda sprawa z tą serią P7 Topowera?? widziałem wczoraj pierwsze fotki ale niestety opisu do 450 nigdzie nie trafiłem, ma jeden wentyl co świadczyć może że będzie dość cichy. Z opisu 600watowego P7 wychodziło że ze względu na duża moc jest głośny...ale ZENFISTA chyba wszyscy już odwiedzili:P Edytowane 26 Listopada 2005 przez GALTON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...