pawelxx Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Witam. Walsnie zamowilem sobie procka P D 3.0 Ghz + MSI 955X Platinum+ Thermaltake Golden ORBII+ 2x1024MB DDR2 Geil ULTRA + Radeon X800 GTO HISa, Obudowa Thermaltkae Tsunami (ma 3 wetylatory swiecace)+ 2 dyski twarde (WD Raptor 74 GB+Samusng 250 GB SATAII). Do obudowy chce wrzucic jeszcze 2 katody UV + 1 pomaranczowa. No i tak mam dylemat odnosnie zasilacza, ktory pociagnie mi to wszystko i zostanie cos na zbyciu. Narazie myslelm nad dwoma (zalezec bedzie to jeszcze od kasy): - ThermalTake Silent PurePower TWV APFC 480W - LINK - ThermalTake Silent PurePower TWV APFC 500W Dual PCI-Express LINK Bardzo prosze o sugestie i czy ktorys z tych zasilaczy to dobry wybor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyga Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 wiesz ja bym kupił http://zenfist.pl/pID/187/topower-top-558p6.html ten napewno ci starczy i jeszcze bedzie zapas a co do tych dwóch co podałes to bym kupił ThermalTake Silent PurePower TWV APFC 500W Dual PCI-Express LINK tego ale rozważ tego topowera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...