CyberDe@th Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Witam!!! Poszukuje programu do defragmentacji / optymalizacji RAM'u - co polecicie??? Wystarczy mi nazwa programu i ewentualnie adres WWW producenta. Pozdrawiam, CyberDe@th. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 "RAM idle", nie pamiętam www, ale tak się nazywał. Całkiem spoko nawet, ale po co Ci to? Jak nie znajdziesz www, daj znać to go poszukam, powinienem mieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Potrzebny mi do "starego" kompa, ktory ma zaledwie 128MB RAM, a ktory jest glowny uzywany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Moja propozycja: Jesli ma system inny niż XP to do defragmentacji polecam Nortona. Jesli masz XP to super jest O&O Defrag Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Moja propozycja: Jesli ma system inny niż XP to do defragmentacji polecam Nortona. Jesli masz XP to super jest O&O Defrag Pro a przeczytales temat do konca? :lol: poszukaj w necie: ram booster, ram release itp. takich programow jest z 1000 i wszystkie robia to samo. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoT1 Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 ZA CO WSZYSTKICH URAŻONYCH PRZEPRASZAM I BIJĘ SIĘ MOCNO W PIERŚ - (tak na marginesie - robiłem kilka rzeczy naraz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Hmm... RAM Idle spisuje sie wysmienicie i poki co mi wystarczy. Poza tym dziekuje wszystkim za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Do 128 mB rozumiem- sam go używałem jak miałem tyle, wcześniej patrzyłem na te 512 w opisie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz4r4k Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 FreeRAM http://www.bysoft.com/index.html Mam nadzieje ze sie przyda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyberDe@th Opublikowano 11 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2002 Coz... w opisie podalem konfig drugiego, "nowego" kompa, a potrzebowalem programu dla "starego" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2002 Rambooster jest chyba najlepszy do takiej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...