artur101 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 witam niedawno zmieniłem karte grafiki z radeona 9000pro na 9550 i mam dziwny problem - choc nie wiem czy wiaze sie on bezposrednio ze zmianą i dlatego tu pisze. wiec zmienilem karte, zainstalowalem nowe sterowniki, uchachany siadam przed monitorkiem zapuszczam gierke i... nic! nawet ekranu powitalnego...heee. mowie trudno, zapuszczam inną ... to samo hdd poskrobie poskrobie i cisza w eterze... heee jeszcze inna - to samo! co jest do k.....! sprobowalem przeinstalowac gry ale nic to nie dalo! zmienilem sterowniki i tez nic? przeinstalowalem directX - to samo - o co biega??? znalazlem za to gry ktore sie uruchamiaja - fable i fifa 06 i to wszystko! nie chca sie uruchomic natomiast - Brother In Arms, Swat 4, Dungeon Siege 2, Sudeki. aha w niektorych przypadkach nawet instalacja nie chce sie uruchomić!!! czy ktos moze mi pomoc!??? dzieki z gory Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avik01 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 moze poprostu trzeba zforrmatowac dysk i nagrac jeszcze raz windows dla ulepszenia kontabilnosci za sprzetem ? (chociaz nie wiem czy to pomoze -_- ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 A może czas wreszcie na jakiś porządny zasilacz?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avik01 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 oo to tez poperam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 (edytowane) ja na początek sciągnąłbym drivercleanera i wywalił wszytskie stery jakie mam potem zainstalowałbym coś około catalistów 5.4 (mogą być i omegi) i zobaczył jak wyniki tych działań co do zasilacza to spokojnie pociągnie tego radka 9550 i 250W, więc nie dajmy sie zwariować Edytowane 13 Listopada 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 ja na początek sciągnąłbym drivercleanera i wywalił wszytskie stery jakie mam potem zainstalowałbym coś około catalistów 5.4 (mogą być i omegi) i zobaczył jak wyniki tych działań co do zasilacza to spokojnie pociągnie tego radka 9550 i 250W, więc nie dajmy sie zwariować zgadza się co do zasilacza, nie każy komp musi mieć super zasiłkę, choć ja polecam posiadanie przynajmniej Fortona 350 W. co do problemu twórcy topiku to proponuję zainstalować system od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...