Skocz do zawartości
Avik01

Cholera Co Sie Dzieje ?

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich! mam dziwny problem, zmienilem ostatnio kompa, procek i plyte, i wszystko dzialalo poprawnie az do dzis, wstaje dzis rano i proboje wlaczyc kompa.. i nic.. widze tylko jak chwile jakis ulamek sekundy dziala cooler na procku i karcie.. probowalem wiele razy go uruchomic i nic.. wiec mysle ze to zasilacz.. kupilem zasilacz tracer 400 i wszystko dziala cacy :)))) ale zauwazylem ze w czasie gry lub w samym windowsie monitor gasnie mi i sie wlacza.. -_- i tak co 1 min.. o co chodzi ??? dalem to do tego forum kart bo nie mam pojecia gdzie moge to zamiescic jezeli ten problem nienalezy do tej kategori to go usuncie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupilem go dlatego bo chcem tylko zeby komp poszedl -_- a nie zeby mi podtrzymywal 4 katody i 4 dodatkowe chlodzenia..

No to własnie widać jak Ci poszedł :wink: ten zasilacz nie nadaje się nawet do 4 katos i dodatkowego chłodzenia. Zrozumiesz to jak pewnego spięknego dnia usłyszysz bum i zobaczysz szarą mgiełkę wydobrywającą się z kompa, a zapewniam że te zasilacze nie odchodzą jak bohaterowie i zabierają ze sobą kompanów czyli podzespoły kompa. :angry: Sam się o tym przekonałem tak niedawno jak to Megabajt 350 zabrał mi Duronka 900 i Solteka, a za dwa tygodnie mojej dziewczynie Codegen 350 skosił Athlona 2400+ i MSI. Radzę Ci wymienić zasilacz. poczytaj na forum o tańszych zasilaczach i za 60zł napewno coś znajdziesz a Tracera odstaw do szafy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi