Axcel Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Witam Szukałem podobnych tematów na forum (za pomocą opcji SZUKAJ!oczywiście 8) ) ale nie znalazłem w 100% tego co mnie interesuje. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=154...hlight=drukarka <- tutaj było sporo ciekavych wypowiedzi jednak były one skierowane do pytania odnośnie drukarki używanej głównie do textu, a ja potrzebuje raczej do ładnej jakości zdjęc. Wysoka rozdzielczość mile widziana, a także tania exploatacja. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=137...hlight=drukarka <- z tąd wywnioskowałem, że dobrą drukarą jest HP DJ 3420, 3820 oraz 940c. Właśnie moje oko spoczywa na tych dwóch pierwszych. Czy tusz czarny i kolorowy jest razem w zestawie? Bo nie chce później czekać i zbierać na farbe ;P Czekam na opinie użytkowników i innych propozycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 nowe hp z photoRet 4 sa niesamowite. zdjecia jak z punktu foto, tylko, ze tusz wssysaja strasznie. no i nie wiem, ile kosztuja. :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 nowe hp z photoRet 4 sa niesamowite. zdjecia jak z punktu foto, tylko, ze tusz wssysaja strasznie. no i nie wiem, ile kosztuja. :oops: No właśnie... do 450zł to nie kosztują :-) Ale jak masz kasę to oczywiście warto dołożyć i się na nie skusić. Oczywiście masz zamiar drukować zdjęcia, bo jak nie to PhotoRet IV nie jest Ci do niczego potrzebny. Jeżeli szukasz drukarki do ~450zł to według mnie dzisiaj jedynym rozsądnym rozwiązaniem jest HP 3820. Pomijam fakt że dla mnie w tej kategorii istnieje tylko HP :twisted: Inne nowe modele serii 3xxx mimo iż są tańsze są NIEEKONOMICZNE. Ja je kupisz to szybko wspomnij moje słowa. Na szczęście HP 3820 zachował stare zasobniki z modelu HP 920 (m. in.), które są znacznie przyjemniejsze dla kieszeni jeśli chodzi o eksploatację. Tak więc podsumowując: TYLKO HP DeskJet 3820 :!: Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 A-HA. Ww drukarka kosztuje 469zł w Komputroniku, więc chyba te 19zł odżałujesz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Może super extra jakość dla specjalistycznego fotografa mi nie jest potrzebna ale chce abym miał żywe kolorki i aby to jakoś nadal wyglądało za 2-3lata. No to jestem już prawie upewniony w wyborze 3820. Jeszcze tylko niech się wypowie jeden (lub więcej) z użytkowników. 19zeta więcej to zawsze się znajdzie ;) Nalezy Ci się plusik (http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=16047). :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 za hp 3820 przemawia bardzo ladna jakosc zdjęc, szybkosc druku moze niejest zachwcyająca, ale zato jest dosyc wydajna, i majatku na atrament niewydasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Na szybkości druku to mi wogóle nie zależy. Może gdybym drukował 100str. dziennie ;) a tak co to za różnica czy poczekam 30s dłużej na strone. No a kase w portfelu licze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ...Nalezy Ci się plusik... :D Nie ma sprawy. Akurat jestem na bieżąco, bo siostra się podjarała tanimi drukarkami z Media Marktu (tymi do 300zł). Ale jak zobaczyłem te ich zasobniczki to jej je wybiłem z głowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...