treumatic Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Witam Szukam jakies stronki na ktorej moge zaznaczyc jaki sprzet mam i to mi wszystko podsumuje ile W mi to wszystko caignie. Wiem ze byla kiedys taka stronka ale teraz na googlach to jej za chol*** nie moge doszukac.. Thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) Witam Szukam jakies stronki na ktorej moge zaznaczyc jaki sprzet mam i to mi wszystko podsumuje ile W mi to wszystko caignie. Wiem ze byla kiedys taka stronka ale teraz na googlach to jej za chol*** nie moge doszukac.. Thx http://www.jscustompcs.com/power_supply/Po...r.php?cmd=INTEL policzone zużycie energii na stronie tej i innych jest bardzo orientacyjne wiec nie martw się jak wskazana moc zbliży się do tego czym dysponuje (albo powinien) twój zasilacz o ile nie masz SLI, dwóch procków albo 8 HDD lub redka 1800 to 300W na pewno nie przekroczysz Edytowane 10 Listopada 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treumatic Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...