Dyga Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Jak w temacie doradzcie mi obodowe do 250zł. Nie zależy mi na bajerach przedawszystkim obudowa ma być dobrze wetylowana i ma być jak to możliwie jak największa. PS: Mile widziany kolor czarny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) cos takiego CHIEFTEC DX-01B-D-U bez zasiłki tu ewentualnie jak msz jakies zapasy to cos takiego Edytowane 10 Listopada 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 odradzam soprano - patrze na ten badziew codziennie - moim zdaniem fuszerka TT - zdecydowanie polecam chief'y LBX lub jak dobrze sie rozejrzysz po Angeli to dorwiesz DA-01-SLD lub DX-1-SLDU czy nawet starego poczciwego matrixa, krotych dostawa zmiazdzyla nam magazyny :) w zajeczypistej cenie ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Były już podobne wątki, a ja zostanę chyba przedstawicielem handlowym coolermastera na tweaku ;) - polecam serię Centurion. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macjek Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 a ja TT Swing :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...